Prijavi se

Registruj se

Robin je glavna zvijezda novog Gotham Knights trailera

I samom je Robinu teško povjerovati da na avanturu ide bez Batmana, no prilično je dobro opremljen te će moći iskoristiti i satelitsku tehnologiju Justice Leaguea.

Najmlađi član Batmanove familije u Gotham Knightsu bit će Tim Drake zvani Robin. Premda se čini kao da Robin sa svojim štapom i praćkom nije naročito ubojit pokraj kolega poput Nightwinga i Red Hooda, mladi je tim snalažljiv i ima pristup naprednoj tehnologiji. Kako je prikazano u najnovijoj demonstraciji, Robin je u stanju postati nevidljiv, stvoriti svog projiciranog duplikata te pomalo iznenađujuće -satelitski se teleportirati na kratke distance.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.