Prijavi se

Registruj se

Rougelike kartaška igra zvana Iris and the Giant je besplatna na GOG-u!

Iris and the Giant je besplatan na GOG-u ograničeni period. Promocija traje do 18. aprila.


Iris and the Giant je moderna roguelike kartaška igra koju je razvio Louis Rigaud, a objavili su je Goblinz Studio, Plug In Digital, Maple Whispering i Mugen Creations. Radi se o mladoj ženi koja vodi borbu sa svojim unutrašnjim demonima dok se penje na planinu kako bi se suočila sa divom koji se nalazi na vrhu.


Zaista ovo deluje kao zanimljiva igra, a najunikatnija je po svom umetiničkom stilu koji je odličan. Da budem iskren, do sad nisam ni znao da ova igra postoji, ali sad mi je zapala za oko. Kako bilo, možete je uzeti i zadržati zauvek i to potpuno besplatno na GOG-u.


Nakon što je preuzmete, možete baciti oko i na GOG-ovu rasprodaju indie igara jer ima stvarno zanimljivih projekata koji se prodaju za manje od cene jedne kafe. Tu su i ponude za neke hitove: Disco Elysium: Final Cut (65% popusta), Hellblade: Senua’s Sacrifice (75% popusta), Gris (70% popusta) i Sable (35% popusta).

PREUZMI IGRU!

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.