Prijavi se

Registruj se

RUKOVODIOCI ACTIVISIONA RAZMATRAJU DA VIŠE NE RADE NOVU CALL OF DUTY IGRU SVAKE GODINE!

Već dugi niz godina su fanovi navikli da svake godine igraju novi Call Of Duty. U novembru je došao Vanguard koji je zadnji u serijalu za sad.


Vanguard je sad zabeležio lošu prodaju i fanovi nisu zadovoljni. Već duže oni sugerišu kako lansiranje igre svake godine nije dobra stvar, i izgleda da je nešto došlo do Activisiona. Ovoliko “štancanje” COD igara može developerima da stvori problem i primer toga je Vanguard sezona 2 koja je odložena kako bi se rešili problemi.


Sada se čini da se viši rukovodioci Activisiona možda približavaju ideji da zauvek okončaju godišnja izdanja. Prema novom izveštaju Blumberga, zaposleni na visokom nivou u Activisionu „razgovarali su o udaljavanju od godišnjeg rasporeda izdavanja“.


Ovo je još samo ideja, i ništa nije odlučeno. Pošto se danas u svetu sve vrti oko novca, ova debata je krenula nakon loše prodaje Vanguarda. Navodi se kako će trebati najmanje godina ili 2 da dođe do ikakve promene.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.