Prijavi se

Registruj se

Saint Kotar ove jeseni stiže na konzole

Hrvatska igra Saint Kotar ove jeseni dolazi nna konzole, najavila je izdavačka kuća Soedesco.

Saint Kotar je horror avantura koja je smještena u malom, ruralnom gradu Svetom Kotaru smještenom u planinama Hrvatske. Studio Red Martyr Entertainment, koji stoji iza razvoja ove igre, je učinio zadivljujući posao uvlačeći me u sumorni svijet obožavanja đavola i vještičarenja Svetog Kotara sa svojom vrhunskom atmosferom i intrigantnom glumačkom postavom likova.

Ove jeseni, igra nam stiže i na konzole. Od 14.10, svi vlasnici PlayStationn 4 i 5, Xbox One i Series, te Nintendo Switch konzola će imati priliku zaigrati ovu odličnu avanturu.

Sadržajno će to biti ista igra kao i na PC-ju. I dalje ćemo pratiti dva lika: Benedeka i Nokolaya koji su u potrazi za nestalom ženom u gradiću  Sveti Kotar, gdje zasjeda jedan nemili kult.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.