Prijavi se

Registruj se

Samsung 17. marta predstavlja nove mobitele iz Galaxy A serije

Sada kada je Galaxy S22 serija na tržištu, Samsung se može fokusirati na pristupačnije uređaje iz Galaxy A porodice.

Samsung će ove sedmice, tačnije u četvrtak 17. marta, održati još jedan događaj Unpacked na kojem će predstaviti nove mobitele iz srednjeg ranga, a koji stižu na tržište ove godine. Za razliku od Galaxy S22 modela i preklopnih Galaxy Z mobitela, članovi Galaxy A porodice će biti pristupačniji.

Koji će tačno uređaji biti predstavljenai, zasad nije poznato. Galaxy S22 porodica je predstavljena u februaru, dok je u januaru stigao nešto pristupačniji Galaxy S21 FE.

Novi Samsungov događaj Unpacked moći će se pratiti putem Samsungove internet stranice i zvaničnog kanala na videoservisu YouTube.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.