Prijavi se

Registruj se

Sea of Thieves dobija nove pustovile pod nazivom Legend of Veil

Nakon događaja Legends Week koji je proslavio milion pirata koji su postali legende, novo putovanje za Pirate Legends trebalo bi da stigne kasnije u mjesecu, 21. aprila.

Uz dostignuća Sea of ​​Thieves, igrači mogu juriti i za uzvišenim statusom Pirate Legend — ove Legende su one kojima je namijenjeno novo putovanje.

Glavni dizajner Andrew Preston dodaje da je Legend of Veil “hibrid između najboljih dijelova Tall Talesa: muzike, glasa, likova, priče .”

U Legends of the Veil pomažete gospodaru gusara da pronađe dragulje maske Veil of the Ancients. Čini se da je ovo putovanje sastavljeno od tri poglavlja, pri čemu u svakom poglavlju morate pronaći novi dragulj koji ćete dodati maski, započinjući scenu sa Gospodarom pirata. Pirate Legends će biti zauzet istraživanjem izgubljenih brodova i borbom protiv Fantoma sa Drevnima.

Umjesto običnih mapa blaga, za koje tim kaže da su već lake za Pirate Legends, postojat će karte koje su uvećane na jednom dijelu ostrva jer Pirate legenda dobro poznaje igru.

I dok čekamo nove avanture, pogledajte zvanični trailer.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.