Prijavi se

Registruj se

ŠEF BLIZZARDA KAŽE KAKO ŽELI DA PONOVO IZGRADI POVERENJE U KOMPANIJU!

Prošla godina je bila ispunjena vestima o Activision Blizzardu zbog mnoštva tužbi i pritužbi zbog svakakvih stvari.


Nakon što je pre par dana Microsoft objavio svoj ogroman plan za kupovinu Activision-a i svih njegovih studija do juna 2023. godine, pokrenuta su razna pitanja o tome šta bismo mogli očekivati da će se desiti u budućnosti, posebno u vezi sa kontroverznim izvršnim direktorom Activisiona Bobbyjem Kotickom.


Šef Blizzard Entertainmenta, Mike Ibarra dao je izjavu u kojoj je detaljno naveo šta kompanija sada radi kako bi poboljšala radno okruženje i kako bi vratila poverenje fanova.


„Vodim Blizzard već nekoliko meseci, i pored uzbudljivih vesti ove nedelje, želim da podelim neke početne misli dok nastojimo da naš tim i igrače stavimo u prvi plan svega što radimo,“ on napisao. „2021. je bila izazovna za sve nas. Kao pojedinci, stalo nam je da se prema svima oko nas odnosimo s poštovanjem i dostojanstvom. Kao profesionalci, duboko brinemo o našim zanatima i želimo da radimo u najpovoljnijem i bezbednom okruženju. Naš glavni prioritet – sada i u budućnosti – je posao koji radimo da bismo ponovo izgradili vaše poverenje u Blizzard.”


Izjava je zaokružena tako što se Ibarra zahvalio, rekavši: „Želim da se zahvalim našim zajednicama i našim neverovatnim timovima na vašoj posvećenosti i vođstvu, koje će uvek biti naša severna zvezda. Evo neverovatne 2022. godine i dalje.”

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.