Prijavi se

Registruj se

Sega će sledeće nedelje otkriti novi projekat na kom radi!

Sega je spremna da nam otkrije novi projekat na kom radi.


Kako je objavljeno na zvaničnom Sega Twitter nalogu, informacije o Seginom novo projektu će 3. juna biti otkrivene. Da budem precizniji, strim će biti održan na zvaničnom kanalu u 20h po japanskom vremenu, što dođe 13h po našem vremenu.


Šta možemo očekivati? Nisu nam date nikakve informacije sem slike čokoladne torte u obliku Mega Drive kontrolera. Ono što navodno znamo jeste da će strim uključivati Hiroyuki Miyazaki i Yosuke Okunari.


Uglavnom, ne znamo ništa više i za detalje ćemo morati da sačekamo sam strim.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.