Prijavi se

Registruj se

SEGA najavila otkrivanje velikog projekta

SEGA je najavila za ovu sedmicu najavu svog novog velikog projekta.

Japanski ogranak SEGA-e je za 03.06. najavio event koji će se moći pratiti na Seginom službenom YouTube kanalu i na kojem će biti predstavljen novi projekat. O samom projektu se ne zna mnogo, osim što je na u sklopu objave objavljena slika koja izgleda u obliku Sega Mega Drive kontrolera, što možda upučuje da će projekat biti vezan uz tu konzolu.

Eventu će prisustvovati i Hiroyukija Miyazaki i Yosuke Okunri, a voditelj će biti Misuza Araki. Ubrzo ćemo saznati o čemu se radi.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.