Prijavi se

Registruj se

SHADOW WARRIOR 3 IZLAZI 1. MARTA

Pre-Order Bundle je otkrio cijenu od 49,99 dolara i omogućava trenutni pristup prve dvije igre zajedno sa Limite Edition Katana skin-a.

Flying Wild Hog je obećao da će najava datuma izlaska “uskoro” za Shadow Warrior 3, ali iznenađenje je možda već pokvareno. Liste Xbox Store-a i PlayStation Store-a su ažurirane s datumom izlaska 1. marta. Pre-orders su sada dostupne iako Steam lista tek treba biti ažurirana.

Pre-Order Bundle košta 49,99 dolara i uključuje Shadow Warrior 1 i 2 zajedno s ograničenim izdanjem Katana Skin za korištenje u trećoj igri. Prednarudžba daje trenutni pristup prve dvije igre, što je lijep način da se prođe vrijeme prije objavljivanja. Iako je naveden kao za igranje na Xbox Series X/S, čini se da nije optimiziran za konzolu (ili PS5, po tom pitanju).

Naravno, vrijeme će pokazati hoće li programeri ili Digital Devolver objaviti namjenske verzije trenutne generacije, pa ostanite sa nama. Shadow Warrior 3 je trenutno u razvoju za PS4, PC i Xbox One. Biće potrebno otprilike osam sati da se završi (ili 500 sati da se završi 60 puta).

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Anes Hrnjic

Novinar

Anes Hrnjić 28-29 godina ali ko ih broji. Od malena za sva vremena gejmer iz maglovitog grada (Maglaja). Interesovanja igre, knjige, esport, iii žena (nije me uopšte prislila da napišem ovo xD)

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.