Prijavi se

Registruj se

Sifu dobija dva nova moda – jedan lakši i jedan teži!

Kung-fu borilačla igra Sifu će dobiti dva nova moda. Sa prvim postaje lakša, a sa drugim čak još teža nego što je bila.


Sifu je igra u kojoj se greške ne praštaju i veoma je nemilosrdna što se toga tiče, s toga su igrači otkad je objavljena tražili da se doda mod koji će je učiniti lakšom i pristupačnijom široj publici. Developer Sloclap je slušao i dobićemo to sledećeg utorka u novom ažuriranju.


Sifovi nivoi težine će od 3. maja biti raspoređeni u tri nivoa – Student, Disciple i Master. Kroz trailer je to sve prikazano malo detaljnije. Disciple će biti klasičan Sifu mod koji će ponuditi iskustvo identično onom koje su imali svi koji su igrali pre ažuriranja.


Sa druge strane, dodana je Student težina za one kojima je Sifu pretežak. Tu će igrač imati više energije, neprijatelji neće biti toliko agresivni i prilikom umiranja glavni lik ne stari brzo kao na standardnoj postavci težine. Iz krajnosti se prelazi u krajnost sa Master modom. Master mod je sve suprotno od Student moda i tako ćete biti ranjiviji, neprijatelji će biti agresivniji i imaće složenije obrasce napada.


Ove promene dolaze kroz sledeće ažuriranje igre 3. 5. ove godine.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.