Prijavi se

Registruj se

Silent Hill film je navodno u pretprodukciji

Na sreću svih fanova Silent Hilla, film iz ove franšize je stvaran!

Francuski režiser Christophe Gans, koji je radio na prvom Silent Hill filmu, otkrio je 2020-te da radi na scenariju za novi Silent Hill film. Nakon dvije godine šutnje, napokon smo dobili nove informacije.

Christophe Gans je za francuski magazin Jeuxvideo kazao da bi novi Silent Hill film mogao izaći već naredne godine. Gans nagovještava da bismo u novom filmu mogli imati nekoliko neovisnih priča sklopljenih u jednu cjelinu i smatra da bi novi Silent Hill film mogao biti evolucijski korak u svijetu horror filmova.

Za sada još uvijek nemamo detalja za produkcijski dio filma a čak ni glumačka postava nam nije poznato.

A nadamo se da ćemo pored Silent Hill filma dobiti i novu igru iz te franšize.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.