Prijavi se

Registruj se

Sljedeći Assassin’s Creed bit će najavljen ove jeseni, a do tada nova ekspanzija za Valhallu

Assassin’s Creed Valhalla dobit će novi mod zvan Forgotten Saga, koji bi fanove trebao držati zagrijanima za serijal do najave sljedeće igre.

Iz Ubisofta su najavili najavu sljedećeg Assassin’s Creeda za deveti mjesec. Nije jasno priprema li se najava velikog projekta Assassin’s Creed Infinity ili pak manjeg spin-offa u kojem bismo trebali igrati s Basimom. U bilo kojem slučaju – računajte da ćemo bliži budućnost Assassin’s Creeda doznati početkom jeseni.

Do tada – Assassin’s Creed Valhalla dobit će još sadržaja. Srećom, novi će dodatak biti besplatan svim vlasnicima igre. Ovoga ljeta tako ćemo dobiti Forgotten Saga – novi mod roguelite tipa. Mod će biti smješten u Niflheim, gdje će se Odin boriti protiv zmajeva i drugih protivnika. Svako umiranje vratit će ga na početak puta, no svakim sljedećim pohodom bit će sve jači.

Forgotten Saga neće biti jedini dodatak za Valhallu u drugoj polovici 2022. Slijedi nam novi festival, dodatne grobnice za istraživanje, itd. Konačno, krajem ove godine Eivorova će saga biti privedena kraju zadnjim komadom sadržaja za igru, koji će također biti besplatan za postojeće vlasnike Valhalle.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.