Prijavi se

Registruj se

Sniper Elite 5 iz nepoznatog razloga povučen iz prodaje sa Epic Games Storea!

Iako je Sniper Elite 5 bio najavljen za Epic Games Store izgleda da je došlo do promene plana jer je povučen sa istog.


Rivalstvo između Epica i Steama je došlo do te mere da neke igre izlaze ekskluzivno za jednu ili drugu platformu. To više nije ništa ni čudno, ali danas se dogodio jedan čudan događaj. Sniper Elite 5 lansiran je pre dva dana na PlayStationu, Xboxu i Steamu, ali ne na Epic Games Storeu.


Ovo ne bi bio problem da Sniper Elite 5 nije najavljen za Epic Games Store, ali je igra trebala da se pojavi i na Epicu. Da stvar bude gore, narudžbe su bile moguće, ali je igra bez ikakve najave uklonjena. Ljudima koji su je naručili, novac je vraćen, ali objašnjenje nije dato.


Rebellion Entertainment se izvinio za nastalu situaciju i izjavio kako je situacija van njihove kontrole i da planiraju da lansiraju Sniper Elite 5 na Epic Games Store, ali za to će morati da se sačeka.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.