Prijavi se

Registruj se

Sony potvrdio postojanje God of War, Gran Turismo i Horizon TV serija

Sony je najavio da su u razvoju  TV serije za još tri najveće PlayStation franšize.

Tokom poslovnog brifinga, izvršni direktor Sony Pictures Entertainment Tony Vinciquerra potvrdio je da kompanija trenutno radi na TV adaptacijama God of War, Horizon i Gran Turismo franšiza.

Amazon je obezbijedio prava na streaming serije God of War, dok je Netflix preuzeo Horizon.

Deadline je prvi put objavio u martu da Sony Pictures Television i PlayStation Productions razvijaju TV seriju God of War u live-action formatu.

U njemu se navodi da su kultnu akciono-avanturnu franšizu za TV adaptirali kreatori/izvršni producenti serije The Expanse i izvršni producent iza The Wheel of Time.

Takođe se tvrdi da je Amazon u pregovorima sa Sonyem da obezbijedi prava na streaming za Prime Video.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.