Prijavi se

Registruj se

Star Trek: Prodigy dobija video igru u oktobru!

Star Trek: Prodigy, animirana TV serija, dobija video igru u oktrobru!


Star Trek Prodigy: Supernova je ime te igre i ona će se pojaviti 14. oktobra 2022. godine. Kao što je predstavljeno u Outrightovoj prezentaciji, Supernova je akciona avantura iz trećeg lica koja će biti namenjena deci u velikoj meri.


Star Trek: Prodigy je animirana serija koja je prošle godine lansirana u SAD-u kao prva Star Trek serija namenjena deci i mlađoj publici uopšte. U njoj se prati grupa mladih vanzemaljaca koji su našli napušteni brod koji koriste za istraživanje.


Star Trek Prodigy: Supernova izlazi za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X i S, Xbox One, Nintendo Switch i PC putem Steama i Stadie.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.