Prijavi se

Registruj se

STEAM DECK SADA PODRŽAVA IGRE SA EASY ANTI-CHEATOM!

Valve je dao zeleno svetlo za igre koje koriste Easy Anti-Cheat. Sada se mogu pokretati na Steam Decku.


Ažuriranje posvećeno developerima igara na Steamu govori kako je tim radio u partnerstvu sa Epicom kako bi bilo “jednostavno” za PC igre koje koriste EAC da dobiju podršku za Steam Deck. U prevodu, biće više kompatibilnih igara za Steam Deck.


„Naš tim je radio sa Epicom na Easy Anti-Cheat + Proton podršci tokom poslednjih nekoliko meseci, i srećni smo što možemo da objavimo da je dodavanje podrške za Steam Deck vašim postojećim EAC igrama sada jednostavan proces i ne zahteva ažuriranje binarnih datoteka igre, verzija SDK-a ili integracija EOS-a”.


„Pored naših ažuriranja BattlEye od prošle godine, to znači da su dve najveće anti-cheat usluge sada lako podržane na Proton i Steam Decku.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.