Prijavi se

Registruj se

STEAM NEXT FEST JE POČEO – STOTINE DEMOA DOSTUPNO ZA IGRANJE

Valve je lansirao najnovije izdanje svog Steam Next Fest-a.

Digitalni događaj koji traje nedjelju dana, koji nudi pristup stotinama demonstracija PC igara sve do 28. februara u 18 sati po našem vremenu.

Pored demonstracija igara, Steam Next Fest će uključiti seriju streamova za programere i dati igračima priliku da razgovaraju sa kreatorima o njihovim igrama u toku. Steam Next Fest je ranije bio poznat kao Steam Game Festival, koji je prvobitno prikazan kao spin-off za The Game Awards u decembru 2019.

Podsjećamo, Valve se sprema da lansira Steam Deck ove nedjelje nakon dvomjesečnog odgađanja izazvanog nestašicom materijala.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.