Prijavi se

Registruj se

Stigao je službeni naslov i logo za Dragon Age: Dreadwolf

Pazite se Dread Wolfa!

BioWare se trudi i marljivo radi na novoj Dragon Age igri. Danas su odlučili da je vrijeme dati nam službeni naslov nove igre: Dragon Age: Dreadwolf.

Fanovi serijala znati će da je Dreadwolf referenca za Solasa. Da ne idemo previše u spoilere, Solas je party member i potencijalni ljubavnik u Dragon Age: Inquisition. BioWare je pustio službeni blog koji pojašnjava detalje i malo dublje ulazi u Solasovu priču.

“Solas, the Dread Wolf. Neki kažu da je stari bog vilenjaka, dok drugi kažu da nije,” piše u blogu. “Drugi kažu da je izdajnik svojeg naroda… ili pak spasitelj koji traži njihov spas pod cijenom vašeg svijeta. Njegovi motivi su nečitljivi i njegove metode su ponekad sumnjive, dodavajući na njegovu reputaciju kao bog varalica.”

BioWare je potvrdio kako novi Dragon Age neće doći ove godine i da je development u punoj pari. Tim obećava više informacija kasnije ove godine.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.