Prijavi se

Registruj se

STIŽE NAM CALL OF DUTY FILM I DWAYNE “THE ROCK” JOHNSON ĆE GLUMITI U NJEMU

Internetom već nekoliko dana kruže glasine o novom filmu u kojem će Dwayne “The Rock” Johnson glumiti a navodno je bila riječ o ekranizaciji jedne od najpopularnijih i najopakijih igara svih vremena!

Po forumima i društvenim mrežama najčešće su spominjani Fortnite, God of War i Gears off War. No, kako stoje stvari, radi se o potpuno drugoj igri. Naime, Giant Freakin Robot će glumiti u Call of Duty filmu! Prema njihovim informacijama, film je već neko vrijeme u pripremi.

Giant Freakin Robot nam nisu otkrili ko im je izvor niti dali neke konkretne detalje o samom filmu. Da li vam je pravi izbor glumca za Call of Duty film?

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.