Prijavi se

Registruj se

STRIMER JE ISTETOVIRAO RAVEN LOGO NA ZADNJICI!

Istina je da kada neko obeća da će istetovirati nešto na zadnjici u zamenu za uslugu da je ta usluga teško ostvariva.


Nije mala stvar istetovirati nešto na zadnjici, pogotovo ako je u pitanju tetovaža logo Raven Softwarea koji je jedan od nekoliko timova odgovornih za Call of Duty: Warzone.


Popularni strimer Warzonea, Kris Lamberson, poznatiji kao Swagg iz klana FaZe je istetovirao logo Ravena na zadnjici. Počelo je kada je Raven Softvare implementirao kontroverznu promenu u načinu na koji se Loadout Dropovi nabavljaju u Warzoneu. Pre promena dropovi su funkcionisali tako što ste ih kupovali na stanicama za kupovinu za 10.000$ keša u igri i oni su vam davali pristup custom loadoutu. Oni su bili dostupni na početku meča, a nakon promena su bili dostupni i tokom meča.


Kris je bio među najvećim protivnicima ovog poteza, ali nije bio sam u tome. Mnogo drugih fanova se isto protivilo ovome. Kada neka promena biva mnogo negodovana, logično je da će studio da je ukloni, zbog toga je Krisova objava na Twitteru u januaru gde je rekao da će da istetovira logo bila jako rizična.


Nadam se da smo sada svi shvatili da nije pametno obećavati tetovažu ukoliko neko ispuni nešto jer bismo mogli završiti kao Kris.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.