Prijavi se

Registruj se

Summer Game Fest 2022 otkrio tko će sve sudjelovati

Organizatori Summer Game Festa objavili su nove detalje o programu koji će biti emitiran 9. 6., a sadržavat će najave novih igara i dakako – WORLD PREMIERE tipa.

Kao što već vjerojatno znate, ove godine nema E3 sajma, ali zato imamo alternativni događaj zvan Summer Game Fest, u režiji novinara i influencera Geoffa Keighleya. Isti će biti emitiran 9. 6. u 20h, a doznali smo da će trajati puna dva sata. Keighley je i ove godine okupio 30+ partnera koji će prezentirati svoje igre i platforme, a postava je vrlo slična onoj prošle godine.

Ponovno su tu velika imena kao što su 2K, Activision, Bandai Namco, Capcom, Devolver Digital, Electronic Arts, Epic Games, PlayStation, Sega, Square Enix, Steam, WB Games i Xbox.

Od novih partnera prisutni su Atlus, Bloober Team, Coffee Stain Games, Digital Extremes, Focus Entertainment, Deep Silver, Frost Giant, Skybound Games i Humble Games.

U odnosu na prošlogodišnju postavu izostali su Ubisoft, Amazon Games, Annapurna Interactive,  Blizzard, Riot Games, Saber Interactive, Koch Media, Gearbox, Frontier  i još nekoliko drugih imena. Doduše, lista će se još proširiti do 9. 6. pa možda neki od tih izdavača na kraju bude dio programa.

Kao i obično, na Nintendo i Rockstar ne trebamo računati.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.