Prijavi se

Registruj se

Summer Game Fest se održava početkom šestog mjeseca

Summer Game Fest se održava početkom juna i bit će u razumno doba po našem vremenu.

Po svemu sudeći, šesti mjesec će biti prepun evenata u gaming svijetu. Prošle sedmice smo saznali da Xbox i Bethesda održavaju svoj event novih igara 12.06., a sada znamo da Summer Games Fest 2022, u režiji Geoffa Keighleyja, se održava 09.06.

Summer Games Fest će se emitirati u 20 sati po našem vremenu, a od ove godine cijela stvar će se prikazivati u IMAX kinima. Mada sigurno vjerujemo da je bolje iskustvo pratiti event sa Respawn ekipom.

Trenutno nema detalja oko toga šta će biti predstavljeno na Summer Game Festu, ali po svemu sudeći ništa od Xboxa, Sonyja i Nintenda.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.