Prijavi se

Registruj se

Supraland je besplatan na Epicu

Epic Games nam poklanja ove sedmice Supraland!

Mješavina Portala, Zelde i Metroida. Istražujte, rješavajte zagonetke, pobijedite čudovišta, pronađite tajne nadogradnje i nove sposobnosti koje vam pomažu doći do novih mjesta. Vrijeme igranja 12-25h.

Sledeće – A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition i Car Mechanic Simulator 2018

Ako volite besplatne igre, definitivno je vrijeme da se prijavite na svoj Epic Game pokretač samo da biste zatražili Supraland. Za to ćete imati cijelu sedmicu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.