Prijavi se

Registruj se

Svi polubogovi Elden Ringa imaju imena po inicijalima George R.R. Martina

Ja sam to primijetio, drugi su to primijetili, i svi smo mi veliki štreberi… ali Martin je…

George R.R. Martin, popularni autor fantazije, bio je uključen u Elden Ring kao story maker. Martin je u priči sakrio djeliće sebe. Nisam na prvu primijetio, ali sada nakon 100 sati, sve mi je jasno. Svi glavni bogovi i polubogovi Elden Ringa imaju imena koja počinju jednim od inicijala Georgea R.R. Martina. Godfri, Renala, Radagon, Marika – GRRM.

Godfri se ženi Marikom, a njihova djeca su Godwyn, Morgott i Mogh. Tu je i Godrik, kasniji potomak. Rennala se udaje za Radagona, a njihova djeca su Radahn, Rykard, Ranni i Renna. Tada se Radagon ženi Marikom, a njihova djeca su Malenia i Miquella.

Vidjet ćemo da li George R.R. Martin ima nešto da kaže o ovome, osim da nazove Elden Ring “markantnim megahitom”. Mora i biti megahit kada je njegovo ime posvuda.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.