Prijavi se

Registruj se

THE ANACRUSIS JE TOLIKO POPULARAN DA SU IGRAČI VEĆ UBILI PREKO MILIJARDU VANZEMALJACA!

Pre nekoliko nedelja co-op pucačina iz prvog lica zvana The Anacrusis je izašla u early access i postigla je veliki uspeh.


Studio Stray Bombay koji stoji iza ovog naslova je objavio kako su poprilično srećni što je preko 200.000 igrača ubilo preko milijardu vanzemaljaca u igri. The Anacrusis je dostupan na Steamu kao early access igra i/ili Game Preview. Ovo je malo čudniji early access jer je dostupan na više platformi.


Ovaj studio su osnovali Chet Faliszek, koji je pisao za Valve tokom Left 4 Dead dana, i Kimberly Voll, koja je bila dizajner u Riot Games. Igra je smeštena u retrobudućnost 1970-ih gde svuda ima vanzemaljske krvi.


Možete probati igru na Steamu preko sledećeg linka.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.