Prijavi se

Registruj se

The Last of Us serija ima određene dijelove koje igra nije imala

The Last of Us serija će sadržavati scene koje nisu bili u originalnoj igri!

HBO radi na adaptaciji The Last of US igre sa sukreatorom igre Neilom Druckmanom i kretarom popularne Černobil serija Craigom Mazinom i prema novim informacija The Last of Us serija će sadržavati scene koje originalna igra nije imala i prikazat će Ellienu mamu.

Sasvim je očekivano bilo da će serija sadržavati neke nove scene, likove, nove priče i možda detaljnije uvide u neke od likova.

The Last of Us serija još uvijek nije dobila zvanični trailer i jako malo zvaničnih informacija znamo. Međutim, prema uglednom insideru ViewerAnonu, The Last of Us će ima i promjene. On navodi da ćemo tako vidjeti Ellienu mamu, Annu, koja se ne pojavljuje u igri. Spominje se više puta, a Ellie čak sa sobom nosi neke predmete koji su pripadali njenoj majci.

Sve informacije koje dobijemo vezane za The Last of Us još uvijek nisu službene i uzmite ih sa dozom rezerve.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.