Prijavi se

Registruj se

The Rock će glumiti u filmu It Takes Two

Amazon je ostvario prava na filmsku adaptaciju jedne od najboljih igara posljednjih godina It Takes Two.

Amazon Studios te Seven Bucks Production su otkupili prava za izradu filma po igri It Takes Two. Seven Bucks Production je kuća u suvlasništvu jednog od najtraženijih glumaca današnjice Dwaynea “The Rock” Johnsona, koji će biti i izvršni producent zajedno sa Dany Garcijom.

Portal Variety navodi kako postoji mogućnost da će The Rock glumiti u istom filmu.

The Rock je poznat da je glumio u filmovima rađenim po igrama, poput Dooma i Rampagea a navodno glumi i u filmskoj adaptaciji Call of Dutyja. Međutim, ako The Rock preuzme ulogu oca u ovom filmu nisam siguran kako bi to izgledalo, jer ne mogu da spojim očinsku figuru iz igre sa The Rockom.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.