Prijavi se

Registruj se

U DRUGOJ SEZONI HALO INFINITEA ĆEMO MOĆI DA ZARAĐUJEMO PREMIUM VALUTU!

Šef dizajna u kompaniji 343, Jerry Hook, izneo je neke velike promene koje dolaze u Halo Infinite, a tiču se kozmetičkog dela igre.


Multiplayer segment ove igre je sjajan, ali napredak i kupovina kozmetike se nisu svideli fanovima. Naime, postoji premium valuta, kredit, koju do sad niste mogli dobiti ako ste free to play, ali to se menja u drugoj sezoni. To se doznalo preko zvaničnog igrinog foruma.


Ta premium valuta služi za kupovinu kozmetike i to je zasmetalo igračima jer je veliki broj kozmetike zaključan iza te valute. Srećom, igrači će moći da zarađuju kredite tokom redovnog igranja počevši od druge sezone Halo Infinite-a, koja bi trebalo da bude lansirana u maju, iako će za to biti potrebna kupovina battle passa.


“Zahvaljujući vašim stalnim povratnim informacijama, sa zadovoljstvom potvrđujemo da će se krediti moći zaraditi u Battle Passu za sezonu 2. To znači da ćete moći da zaradite kredite kao deo vašeg Halo Infinite napredovanja. Imaćemo više da podelite ovo dok se približavamo drugoj sezoni.”

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.