Prijavi se

Registruj se

U Modern Warfare II idemo u Singapur

Infinity Ward i Activision su objavili kratki teaser za Call of Duty: Modern Warfare 2, a fanovi su primijetili nešto jako zanimljivo.

Jučer je preedstavljen logotip za novi Call of Duty. Tačnije rečeno, Modern Warfare II – jer je Modern Warfare 2 igra iz 2009. godine, a MWII jje nešto sasvim drugo.

Predstalvjanje logotipa odrađeno je kroz kratku animaciju na kojoj se u jednom trenutku pojavljuju određeni brojevi u obliku koordinnata. Kad ih se upiše, koordinate upućuju na Singapur. Fanovi CoD naslova će se sjetiti da se Singapur već spominjao u više Black Ops igara. Ali, Black Ops je odvojen od Modern Warfare, pa će biti zanimljivo vidjeti da li će biti nekih poveznica.

U kratkom predstavljanju logotipa također je vidljiva i oznaka tima Task Force 141, kojoj pripadaju najpoznatiji likovi Call of Dutyja: Price, Soap, Gaz i Ghost. Ghost bi mogao biti glavni lik.

Call of Duty: Modern Warfare 2 je u razvoju i nije poznat datum izlaska.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.