Prijavi se

Registruj se

UBISOFT PREDSTAVIO NOVU SEZONU I OPERATIVCA U RAINBOW SIX SIEGEU!

Na nedavnom Six Invitationalu predstavljena je nova sezona zvana Demon Veil kao i novi operativac.


Demon Veil sa sobom donosi operativku, novu mapu i novi game mod. Azami je nova operativka koja se fokusira da obranu jer je to njena specijalnost. Specijalna moć joj je da stvori barijeru i zakloni čitav jedan prostor. Od primarnog oružja ima 9X19SVN i ACS12, a od sekunadrnog ima D-50.


Ono što je po meni bolje od operativke jeste nova mapa koja dolazi. Dugo vremena nismo videlu neku mapu u ovoj igri. Što se tiče mape, to nije Japan iako je Azami očigledno iz Japana. Radi se o Irskoj, a ime mape je Emerald Plains. Ona neće biti dostupna odmah po dolasku sezone, već nešto kasnije.


Konačno! Posle toliko godina u Rainbow Six dolazi Team Deathmatch mod. Sada je Six Siege prišao modernim pucačinama. Što se tiče samog moda, timovi su od po 5 igrača i igra se dok neko ne sakupi 75 bodova za 5 minuta. Neće biti moguće koristiti operativce sa štitovima kao ni veštine ostalih.


Što se tiče ostalih promena, imamo to da će odsad napadačka strana tokom pripremne faze moći da zameni operativce. Konzolaši dobijaju match replay, a operativci Goyo i Valkyrie će dobiti prerade.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.