Prijavi se

Registruj se

UFL – ŠTA JE UJEDINJENA FUDBALSKA LIGA?

UFL potpisuje Cristiana Ronalda i postaje jak suparnik PES-u i FIFI.

Besplatni fudbalski sim UFL će ove godine imati za cilj krunu FIFA-e i eFootballa – a evo obećavajuće prve snimke igre koja to dokazuje. Nazvan kao “fair to play”, ovaj fudbalski sim će vam omogućiti da izgradite sopstveni tim sličan FIFA Ultimate Teamu, ali trejler obećava da će igrači poput Cristiana Ronalda i Kevina de Bruynea zapravo igrati kao u stvarnom životu.

Trejler pokazuje neke izuzetno obećavajuće klipove, uključujući neke uredne kontrole lopte i dobro orkestrirane poteze dodavanja. Moći ćete da igrate van mreže i na mreži u rangiranim i nerangiranim okruženjima, ali vodeći način igre će biti njena globalna fudbalska liga na mreži, za koju programer tvrdi da će isporučiti “pošten, sistem za spajanje zasnovan na divizijama”. Na papiru zvuči kao Division Rivals, ali steknete jasan utisak da programer Strikerz ima prednost s FIFA-om, pa se vjerovatno čini da je smislio uravnoteženiju alternativu.

U finalnom izdanju bit će otprilike 5.000 igrača iz stvarnog života, a s obzirom da je besplatna za igru, bit ćemo šokirani ako nije uključena neka vrsta gacha sistema kada su u pitanju poput Cristiana Ronalda. Prema developeru sa sjedištem u Bjelorusiji, otključavate igrače što više igrate, a imat ćete i prilike za nadogradnju igrača koje imate.

Pored igrača kao što su Romelu Lukaku, Roberto Firmino i Oleksandr Zinčenko, timovi kao što su West Ham United, Sporting CP, Shakhtar Donjeck, Borussia Menchengladbach, Bayer Leverkusen, Beşiktaş, Monako, Celtic i Rangers su se prijavili kao partneri. Postojat će timska propusnica – vjerovatno mnogo poput Battle Pass – koja će se završiti, a vi ćete otključati opcije prilagođavanja kao što su kompleti, predmeti i stadioni kako napredujete.

Da budemo pošteni, sve zvuči prilično dobro, ali ostajemo skeptični. Sportske igre su nevjerovatno skupe i izazovne za proizvodnju, pa dok Strikerz ovdje priča o dobroj igri, morat će isporučiti robu na teren. Sve to govori, da se ubije klasični citat Kevina Keegana: „Volio bih da UFL pobijedi FIFA-u. Sviđa mi se!”

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Anes Hrnjic

Novinar

Anes Hrnjić 28-29 godina ali ko ih broji. Od malena za sva vremena gejmer iz maglovitog grada (Maglaja). Interesovanja igre, knjige, esport, iii žena (nije me uopšte prislila da napišem ovo xD)

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.