Prijavi se

Registruj se

Uskoro bi trebali dobiti remake ili remaster originalnog Assassin’s Creeda

Ubisoft ove godine slavi 15-ti rođendan originalne Assassins Creed igre.

Povodom 15-tog rođendana originalne Assassin’s Creed igre Ubisoft nam sprema dosta iznenađenja. Jedno od tih iznenađenja bi mogao biti remake ili remaster spomenute igre.

Prema YouTube kanalu AccessTheAnimus koji je objavio post na Twitteru, posljednja Ubisoftova aktivnost pred nedavno najavljeni Assassin’s Creed Special Event u septembru mogla bi se odnositi na originalnu igru pored najave nove igre u franšizi.

AccessTheAnimus je primijetio nekoliko izmjena kod trailera za originalnu igru, kao i novi logo, a sve to, po njemu, sugeriše na remake ili remaster prve igre.

Dosta toga nam Ubisoft sprema za Assassin’s Creed serijala a s obzirom da originalna igra nije dobila reizdanje, postoji realna šansa da bi se nešto moglo raditi na tom planu. Također, želimo napomenuti da bi u septembru na Special Eventu mogli vidjeti najavu Assassin’s Creed Rift igre koja treba biti fokusirana na dogodovštine Basima prije događaja Valhalle. Rift bi trebao biti smješten u Bagdhad.

Isto tako, ne treba zaboraviti ni to da Ubisoft već neko vrijeme radi i na VR igri imena Assassin’s Creed Nexus, koja bi trebala okupiti  brojne poznate protagoniste iz dosadašnjih igara.

Da li biste voljeli da vidite remake originalnog Assassin’s Creeda? Pišite nam u komentarima.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.