Prijavi se

Registruj se

Uz Microsoft Rewards igrači mogu da zarade neograničen RP za League of Legends!

Igrači najpopularnije MOBA igre tehnički od sad mogu da dobijaju neograničen broj Riotovih poena zbog Microsoft Rewards sistema.


Microsoft Rewards je sistem koji nagrađuje igrače na osnovu vremena koje su proveli online. Ova valuta se dosad mogla dobiti samo kupovinom za pravi novac ili preko kodova. Sa njom kupujete skinove i slične stvari. Sada, uz pomoć Microsoft Rewardsa, možete dobijati neograničen broj RP-a bez da trošite novac.


Ono što je potrebno da uradite jeste da se prijavite na svoj Microsoft nalog i nakon toga toga odaberete cilj. Posle ćete moći da na različite načine osvajate Microsoftove poene koje posle možete zameniti za razne nagrade, a tu spadaju i Riot Pointsi.


Glavna mana svega ovoga je način na koji skupljate poene. Microsoft to radi u zamenu za podatke i preferencije korisnika. Da biste osvojili poene morate samo da istražujete internetom, da popunjavate ankete, rešavate kvizove i slično. Ova usluga se pre zvala „Bing Revards“ pa vam je možda poznata od pre.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.