Prijavi se

Registruj se

Wargaming izdao priopćenje u vezi trenutne situacije u Ukrajini

U cijelom ludilu, ipak ima onih koji misle na dobro.

Wargaming, kompanija koja stoji iza popularnih igara World of Tanks i World of Warships, danas je izdala priopćenje u kojoj su se izjasnili kakav stav postavljaju prema trenutnoj invaziji Rusije na Ukrajinu.

Prioćenje možete pročitati u nastavku:

U Wargaming prva stvar o kojoj se brinemo je sigurnost naših zaposlenika. Trenutno, svi resursi kojima kompanija raspolaže su usmjereni na podršku za naših 550+ kolega: trudimo se pronaći im alternativni smještaj, ranije isplaćene plaće kao i dodatne resurse za premještaj i odlazak u sigurnost. Pomažemo obiteljima naših zaposlenika pri bjegu u susjedne države i pronalasku smještaja u istima. Za kraj, Wargaming Kyiv danas donira $1 milijun dolara u ukrajinski Crveni Križ. Ovi novci iskoristiti će se za podršku ukrajinskim bolnicama i njezinim liječnicima, svim građanima koji su ostali bez doma kao i ostalim vitalnim aktivnostima koje su potrebne da bi humanitarna organizacija funkcionirala. Nastaviti ćemo sa dodatnim humanitarnim pomoćima ukoliko situacija zatreba.

Wargaming službeno priopćenje

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.