Prijavi se

Registruj se

WB Discovery navodno prodaje svoje studije!

Mislili ste da ste poslednji put čuli reč akvizicija u 2022.? Prešli ste se.


U zadnje dve godine smo i previše puta čuli za akvizicije. U 2022. se trend nastavlja jako i verujem da svi znate za Muskovu akviziciju Twittera za 44 milijarde dolara. Jednostavno je postala realnost da velike kompanije kupuju manje studije te tako imamo i Sonyjevu kupovinu Bungiea ili Microsoftovu kupovinu Activision Blizzarda.


Najnoviji izdavač koji želi da proda nešto je Warner Bros. Interactive Entertainment poznat i kao WB Games. Kompanija ima više programera pomoćnika koji su objavili igre poput Hogwarts Legacy, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga i Batman: Arkham Knight.


Imran Khan je na Twitteru objavio kako je čuo od nekih izvora kako Warner planira da proda te studije. Na Twitteru je napisao:


“Nisam mogao da dobijem dovoljne potvrde da bih zaista napisao post o tome, ali čuo sam čavrljanje ove nedelje o tome da WB Discovery prodaje njihove studije za razvoj igara unaokolo.”


Potvrdio je i kako su zainteresovane strane EA, Take-Two, Microsoft, Sony, Tencent, Netease i PUBG Corp. Navodno žele da prodaju studije i licenciraju IP-eve.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.