Prijavi se

Registruj se

WINDOWS 11 JOŠ UVIJEK NIJE ZAŽIVIO KAKO TREBA, A POJAVILE SU SE GLASINE O WINDOWS 12

Šta se desilo sa onim da je Windows 10 posljednja verzija Windowsa?

I baš kada smo mislili da je Microsoft završio sa proizvodnjom novih operativnih sistema, pojavile su se glasine da bi Windows 12 mogao biti u razvoju. Computerbase izvještava da je “razvoj novog operativnog sistema već spreman za početak”, prema sada redigovanom tvitu stručnjaka za sigurnost SwiftOnSecurity.

Originalna objava je sada uklonjena, a tvit “nije dobro prihvaćen od strane Microsofta”, kaže Computerbase. Ali činjenica da ovo dolazi od korisnika koji organizuje nagradu ‘Most Valuable Professional’ (MVP), zajedno s činjenicom da je Microsoft sve primijetio, dodaje još više uvjerljivosti Deskmodderovim tvrdnjama da će rad na Windows 12 početi od marta ove godine.

SwiftOnSecurity se našalio u svom originalnom postu o tome da Windows 12 zahtijeva dva TPM modula. Zamislite buku koja bi izazvala (da je to zaista moguće), posebno nakon stanja u kojem je internet bio nakon što je Windows 11 najavio TPM zahtjeve za Windows 11, a zatim brzo otkrio kako ih zaobići samo da bi se svi smirili.

Ukoliko ove tvrdnje o novom Windows 12 OS budu istinite, Microsoft će se vjerovatno udaljiti od infrastrukture koja se koristi u Windowsu 10, kao što WindowsUnited sugerira. Mišljenja smo da je Windows 11 trebao tek biti objavljen kao ažuriranje za Windows 10.

Dok čekamo zvaničnu potvrdu od strane Microsofta, možete pročitati našu recenziju za Windows 11 i napisati nam u komentarima da li ste prešli na W11?

https://www.respawn.ba/windows-11-recenzija-jednostavniji-i-moderniji-sistem-ali-nedovrsen/

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.