Prijavi se

Registruj se

WoW Classic developeri odmjeravaju interes za Wrath of the Lich King

Izgleda da bi WoW Classic mogao dobiti servere za Wrath of the Lich King. Proteklih par mjeseci bilo je malih indikacija da bi mogli dobiti i drugu ekspanziju u Classic serijalu, no sada smo dobili (skoro pa) pravu potvrdu.

Jedan od igrača Classica na Redditu je objavio kako je njegov guildmate dobio mail u kojem ga je Blizzard pozvao na anketu. U anketi je jasno postavljeno pitanje: “Bi ste li voljeli zaigrati WoW Classic Wrath of the Lich King?” Ubrzo je stigla potvrda od još par igrača koji su dobili isti takav mail, s time da je jedan igrač slikao pitanja. Izgleda da developeri odmjeravaju zainteresiranost za sljedeću kampanju.

Nebi bilo prvi put da Blizzard istražuje zainteresiranost putem maila. U 2020. godini igrači su dobivali ankete u kojima su pitani željeli bi igrati WoW Classic: Burning Crusade ekspanziju. Godinu dana kasnije ekspanzija je stigla na servere.

Također su stigla i prva izvješća igrača koji su kopali po file-ovima WoW-a. Pronašli su zanimljivi folder imena “Interface-Wrath” u kojem su pronašli WotLK specifične promijene poput Deathknight support na character creation-u i gumba u plavoj boji.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.