Prijavi se

Registruj se

XBOX DODAJE ZNAČAJKU KOJA ĆE VAM SAČUVATI NOVAC

Ranije ovoga tjedna Microsoft je izbacio ažuriranje za Xbox Seris X | S konzole koje će vam sačuvati više novaca za ostale potrebe.

Ažuriranja…. Stvar koju dan-danas veliki broj gamera ne voli. Zašto? Zbog jednog razloga. Stignete sa posla/škole, dok napravite sve obaveze koje imate po kući već padne mrak i ostane vam možda sat-dva igranja prije kreveta. Naravno, upravo u tom trenutku vaša najdraža igra dobije ažuriranje. U nekim boljim vremenima jednostavno bi smo ostavili konzolu/računalo upaljeno preko noći i pustili da se poskida sve što se treba poskidati i sutradan nastavili sa igranjem. Međutim, u današnja nesigurna vremena, sa sve većim rastom cijena energenata ova opcija više nije toliko primamljiva, niti je optimalna. Na sreću, Xbox dolazi (ponovno) u spas.

Xbox Energy Saver mode je dobio ispravku u kojoj konzola “troši 20 puta manje energije nego u Standby načinu rada, sve dok se konzola ne koristi ili se ne skidaju ažuriranja” . Ovo je dio Xboxovog plana da smanji potrošnju ispušnih plinova i postane zelena kompanija do 2030. godine. Nadalje, “sistemska ažuriranja, kao i ažuriranja za igre mogu se skidati dok je konzola u Energy Saver načinu rada što dodatno čuva energiju” .

Kako bi upalili Energy Saver Mode na vašim konzolama potrebno je otvoriti postavke i otići u podmeni “Sleep Mode & Startup” . U centralnom dijelu tri kolumne potrebno je pritisnuti na “Sleep Mode” te odabrati Energy Save Mode.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Luka Blažević

Urednik

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.