Prijavi se

Registruj se

Xbox Game Pass će dobiti porodičnu pretplatu

Microsoft se navodno sprema da objavi opciju porodičnog plana za svoj Xbox Game Pass.

Windows Central izvještava da će ovaj predstojeći nivo pretplate Game Pass-a omogućiti do pet igrača unutar iste države igraju zajedno koristeći jednu pretplatu na Game Pass. Ova pretplata bi bila pod jednim vlasnikom računa, slično Nintendovom porodičnom planu za online usluge Nintendo Switcha.

Windows Central navodi da bi predloženi plan koristio postojeći Microsoftov sistem porodičnog naloga, koji se već koristi za njegov paket Office 365 usluga.

Tačni detalji, kao što je cijena plana ili da li će postojati zasebni porodični planovi za PC i konzolnu verziju Xbox Game Passa, trenutno nisu poznati.

Iako je trenutno nepoznato kada će ovaj nivo biti najavljen, Windows Central spekuliše da će Microsoft uskoro objaviti vijest.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Adi Zeljković

Glavni Urednik

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.