Prijavi se

Registruj se

Xbox priprema ogromnu prezentaciju u 6. mesecu!

Internetom kruže informacije kako Microsoft sprema jednu veliku prezentaciju sličnu E3 sajmu koja će se održati u 6. mesecu bez obzira hoće li biti E3 sajma.


Microsoftova i Xboxova godina je za sad realtivno usporena jer su se ispucali krajem prošle godine sa Halo Infiniteom. Naravno da to ne znači da oni nemaju igre u pripremi, čak naprotiv imaju mnogo toga za prikazati. Tu imamo Fable, Forza Motorsport, Senua’s Saga: Hellblade II, Avowed, The Outer Worlds 2, State of Decay 2 i još toga.


Za sada nam je sudbina E3 sajma nepoznata. No, za Microsoft je svejedno jer, kako se navodi, oni će održati veliku prezentaciju nevezano za to bude li ili ne bude E3 sajma u 6. mesecu.


“Razgovaraju sa partnerima da u program uvrste neke velike igre. Razgovori traju, ali već je treći mesec tako da ne mogu tek tako odustati od toga. Idu u tom smeru i održaće nešto u rasponu između petog meseca i jeseni.”

Pored gore navedenih igara ne smemo zaboraviti Starfield koji ima zakazano lansiranje za 11.11. ove godine. Iskreno mislim da će biti odgođen za sledeću godinu, ali svakako bi mogli dobiti nešto novo o njemu.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.