Prijavi se

Registruj se

YOUTUBER PORAZIO ELDEN RING BOSSA SA BANANA KONTROLEROM!

Elden Ring vam je pretežak? Jeste li razmišljali da probate sa bananom da igrate?


Ako vi niste, jedan čovek jeste i zapravo je uspeo da bude uspešan u tome. Boss u Elden Ringu je pobeđen sa bananom. Youtuber SuperLouis64 nije zadovoljan sa igranjem koristeći klasični kontroler, pa je zato odlučio da improvizuje.


SuperLouis64 je youtuber koji je poznat po tome što igra igre na čudne načine. Nije mu ovo prvi put da ovako nešto radi. Igrao je on tako Ghost of Tsushimu sa katana kontrolerom, ali je i dosta popularni Fall Guys igrao sa bubnjevima.


Jedan od njegovih najpopularnijih videa je kako prelazi Dark Souls sa bananama, pa je zato odlučio da to uradi i sa Elden Ringom. On je spojio 11 banana tako da svaka predstavlja jednu naredbu. Nij prešao celu igru, ali je porazio jednog od ranijih bosseva što je samo po sebi impresivno. Nije imao banane za sve naredbne jer bi mu za to trebalo još 13 banana što bi zauzelo previše prostora.


Ovaj poduhvat možete pogledati na videu ispod.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.