Prijavi se

Registruj se

Za 10. rođendan Max Payne 3 Rockstar će lansirati prošireni soundtrack iz igre!

Kako bi obeželio 10 godina igre, Rockstar je najavio kako će malo doraditi i proširiti soundtrack iz igre.


Dok čekamo da Remedy lansira poboljšane verzije Max Paynea 1 i 2, možemo uživati u muzici iz treće igre. U nedelju će Max Payne 3 napuniti 10. godinu i povodom toga će Rockstar lansirati prošireni album sa muzikom iz igre. Taj album će sadržati još neke pesme od američkog benda zvanog Health.


Ovo i nije tako loša stvar je jer Max Payne 3 poznat po vrhunskoj muzici koja je verno prenosila Maxovo stanje i stvarala jednu odličnu atmosferu. Važi i za jedan od najboljih segmenata igre.


Iako je rođendan u nedelju, Max Payne 3 – The Official Soundtrack (Anniversary Edition) ćemo dobiti tek kasnije ove godine. Naravno, biće dostupan i streaming platformama, ali zanimljivo je to što ćemo moći da ga kupimo i na ploči. Možete poslušati listu na Spotifyju.

Respawn.ba je osnovan 2020. Godine sa ciljem da dovede gaming i IT u srca svih ljudi na balkanskim prostorima. Od tada trudimo se sa našim tekstovima, videima, recenzijama i kolumnama držati Vas informirane sa najnovijim vijestima iz čitavog svijeta!

Sada nam treba Vaša pomoć. Ukoliko nam želite pomoći na našem putu da Vas sve držimo informiranima, možete donirati i pomoći nam pri uzdržavanju stranice, servera i hostinga. Donacije nisu potrebne i mi ćemo svakako se truditi nastaviti raditi istim tempom i još boljom uslugom, no svaka pomoć, ma kako god bila mala, biti će vrlo cijenjena.

Nenad Divljakovic

Novinar

Preporučujemo

Diskusija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici.
Prijavi se ili Registriraj i ostavi svoj komentar.

Kolačiće i druge tehnologije koristimo kako bismo unaprijedili našu stranicu.