napisao Adi Zeljković -
PC VIJESTI Xbox

Wo Long: Fallen Dynasty je mračna fantasy akcijska igra smještena u period Kineska tri kraljevstva – dolazi od kreatora Nioha.

Očekuje se da će stići početkom 2023. godine, a stići će na Game Pass-u pri lansiranju. Najavljena na današnjoj izložbi Xbox-Bethesda, igra će naizgled pomiješati natprirodne i historijske elemente.

Nioh serija tima Ninja imala je tendenciju da pomiješa prepoznatljivu brutalnu akciju programera sa strukturom Souls igara, a Wo Long želi nastaviti tu ideju u novom obliku.

Podijeli sa prijateljima:

Život Adija uvijek se vrtio oko video igara. Odrastao je igrajući ih opsesivno. Igra koliko može, ali posebno uživa u platformerima, akcijama / avanturama i RPG-ovima. Kao glavni urednik, Adi se fokusira na svakodnevna događanja i vijesti koji služe kao savršeni temelj njegovih livestreamova na našem YouTube kanalu i razgovora sa gostima u podcastima. Diplomirao je novinarstvo, naš je čovjek za marketinške poslove, stručnjak za WordPress i badass boss. Još uvijek pokušava pronaći bolju igru od Half-Lifea.

Nema Komentara

Ostavi komentar