World of Warcraft: Dragonflight
napisao Luka Blažević -
videoigre VIJESTI

Ne u 2023. kako su svi očekivali – ekspanziju možete kupiti već sada!

Blizzard je objavio kako će njihova najnovija ekspanzija za World of Warcraft – Dragonflight – izaći kasnije ove godine. Ekspanzija je najavljena u aprilu i ovoga puta sa zmajevima putujemo na njihov kontinent nazvan Dragon Isles. Igrači će istraživati povijest antičkih zmajeva i njihovih kraljevstava otriti što im se dešavalo proteklih 10,000 godina i pokušati stupiti u savezništvo sa njima.

Kada gledam sa praktične strane, dobivamo četiri nove zone – Waking Shores ,Ohn’ahran Plains, Azure Span i Thaldraszus – sa novim sistemom za letenje zvanima Dragonriding. Stiže nam nova rasa za igranje zvana Dracthyr te se level cap diže na 70. Također dobivamo overhaul na talent sustavu, ažurirane in-game profesije te promijene u HUD i UI-u.

Dragonflight je dostupan u pretprodaji u tri vrste za $50, $70 i $90 dolara. Svaki nivo donosi svoj bonus i postoji limited edition Collector’s Set za $130.

Podijeli sa prijateljima:

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Nema Komentara

Ostavi komentar