Yoshitaka Amano: Batman
napisao Luka Blažević -
FILM/TV

Final Fantasy umjetnik je posudio svoj stil najnovijem Batman stripu.

Ovoga Augusta stiže novi broj DC Detective Comics koji će imati čast sadržavati artwork jednog od najtalentiranijih umjetnika gaming industrije: Yoshitaka Amana.

Amanove ilustracije dale su čar mnogim Final Fantasy igrama te su oblikovale njihovu estetiku. Sada Amano posuđuje svoj distinktni stil 1063. broju Detective Comics stripa kao specijalnu cover varijantu. Slika sadržava Batmana kako grli ženu – teorizira se da je žena Talia al Ghul – dok je pozadina gotičnog stila.

Varijanta covera će biti vrlo rijetka, gdje se procijenjuje da će jedan cover biti isprintan na svakih 25 standardnih. Slika je vrlo lijepa i veličanstvena, stoga je definitivno dobar razlog da se lovi kopija stripa koja ju sadrži.

Nadolazeća cover varijanta samo je jedna u nizu ilustracija koje je Amano napravio za DC. Osim nje, također je napravio artwork za Harley Quinn, kao i za Batgirl, Supermana te jedan Suicide Squad cover.

Podijeli sa prijateljima:

Najveće dijete redakcije, iako po godinama bi trebao biti "odrastao". Obožava knjige i filmove, pogotovo fantasy žanr. U slobodno vrijeme čita, uči, igra i najvažnije, živcira Adija.

Nema Komentara

Ostavi komentar